header-front

the diamonds_685_458_90 loopgroep kids 3_685_513_90

Contributie

Betaling geschiedt maandelijks uitsluitend via automatische incasso. Dit is voor u en voor ons de makkelijkste manier van betalen.

U hoeft niet elke maand te controleren of u betaald heeft en contributiewijzigingen worden voor u door ons aangepast.

Als het lidmaatschap wordt opgezegd, stopt ook de automatische incasso. Omstreeks de 15e van elke maand wordt de contributie van uw rekening afgeschreven. Bent u het -om een geldige reden- met een afschrijving niet eens, dan kunt u het bedrag binnen 56 dagen via uw bank terug laten storten.

 

Wijziging van uw gegevens kunt u doorgeven aan de ledenadministratie per e-mail via:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  

U kunt ook een wijzigingsformulier krijgen via de leiding.


De bondscontributie wordt 1x per jaar geïnd, daarvoor hanteert de vereniging 1 januari van het betreffende kalenderjaar als peildatum. Normaal gesproken gebeurd dit omstreeks maart/april.

Elk lid van onze vereniging is verplicht aangesloten bij  de K.N.G.U. Dit heeft te maken met WA- en ongevallenverzekering voor leden.

 

Per 1 januari 2017 zijn de verenigingscontributietarieven met 0,3% jaarbasis verhoogd, bovendien is de bondscontributie door de KNGU verhoogd.
Download de contributietarieven van 2017 met de volgende link (klik hier).