header-front

the diamonds_685_458_90 loopgroep kids 3_685_513_90

springroep

 

Springgroep

Ben je 10 jaar of ouder dan mag je je aanmelden bij de springgroep.
We hebben 2 groepen,in de eerste groep zitten vooral jongens en meisjes tot 15 jaar en op de tweede groep zitten de meer ervaren springers.
Elke vrijdagavond oefenen we in de zaal en daarbij komen verschillende onderdelen aan bod zoals kastspringen, tafelspringen, minitram vrij en lange mat. Maar soms oefenen we ook met grote trampoline’s en ook steigers zijn in het verleden gebruikt om erover heen te springen.
Het niveau begint bij een simpele streksprong en gaat door tot een dubbele salto.
De springgroep is vooral bedoeld om lekker in een trampoline of springplank te springen maar we oefenen ook voor springwedstrijden en demo’s die we af en toe geven.

Ben je 10 jaar of ouder dan mag je je aanmelden bij de springgroep. We hebben 2 groepen,in de eerste groep zitten vooral jongens en meisjes tot 15 jaar en op de tweede groep zitten de meer ervaren springers. Elke vrijdagavond oefenen we in de zaal en daarbij komen verschillende onderdelen aan bod zoals kastspringen, tafelspringen, minitram vrije mat en lange mat. Maar soms oefenen we ook met grote trampoline’s en ook steigers zijn in het verleden gebruikt om erover heen te springen. Het niveau begint bij een simpele streksprong en gaat door tot een dubbele salto. De springgroep is vooral bedoeld om lekker in een trampoline of springplank te springen maar we oefenen ook voor springwedstrijden en demo’s die we af en toe geven. Iedereen die op de springgroep wil komen mag de eerste drie lessen gratis meedoen zodat je het gevoel van het springen kan ervaren.

 

Lestijden

Dag

Tijd

Groep

Leiding

Accommodatie

Vrijdag

17.00 – 18.00

Springgroep 1

Hendrik Lanjouw

Gymzaal Jachthoorn

 

18.00 – 19.15

Springgroep 2

Hendrik Lanjouw

Gymzaal Jachthoorn

 

19.15 – 20.30

Springgroep 3

Hendrik Lanjouw

Gymzaal Jachthoorn

 

 

 

 

 

 

Algehele leiding

Hendrik Lanjouw 

 

 

Nieuwsberichten:

 

Video: demonstratie Springgroep - medio 2013

Hier een video van onze springgroep, gefilmd tijdens een demonstratie eerder dit seizoen:

 

http://www.youtube.com/watch?v=3vrN8xkcHTU