header-front

the diamonds_685_458_90 loopgroep kids 3_685_513_90

Algemene Ledenvergadering - 28 juni 2017

Aan alle leden en/of hun ouders/verzorgers,

Het bestuur nodigt u uit voor de Algemene Ledenvergadering van 2017.

De vergadering zal plaats vinden op woensdag 28 juni 2017 en zal om 19.30u starten.

2 weken voor de vergadering zal de definitieve agenda bekendgemaakt worden en aangegeven worden waar de vergadering zal plaatsvinden.

Voorstellen voor additionele agendapunten kunnen tot maandag 19 juni 2017 worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Het Bestuur

 

Voorstellen nieuwe leiding Gymgroepen - Januari 2017

 

Hallo allemaal,

Vanaf januari 2017 ben ik de nieuwe gym juf voor de "gewone" gymkinderen geworden. Veel kinderen kennen mij ondertussen al, anderen moeten nog even wachten tot 1 april. (Geen grap).

Ik geef al ruim 27 jaar gym en turnlessen. Toen het bestuur mij in de kerstvakantie belde en vroeg of ik wilde lesgeven bij DOC, heb ik ja gezegd. In mijn eigen dorp, lekker op de fiets. Heerlijk!

Ik ben een gym juf die graag alle kinderen een mooie gym tijd wil geven. Mijn doel is om elke week plezier in mijn lessen te hebben en ook om kinderen de vaardigheden van het gymmen/turnen aan te leren. In mijn lessen worden situaties geboden die passen bij de kinderen en die elk kind op zijn eigen niveau kan beleven en waarop elk kind zich op zijn eigen tempo en mogelijkheden ontwikkelt. Kinderen worden gestimuleerd om steeds een stapje verder te gaan.

Genoeg geschreven, nieuwsgierig geworden? Kom dan bij mij langs in de gymzaal/sporthal en laten wij elkaar leren kennen. Ik heb er zin in!!!

Groetjes, Hilda

 

foto Hilda - klein